GENERELT

Fleksibilitet

Hos Haderslev Depotudlejning kan du leje et depotrum i en størrelse der matcher dit behov. Du kan leje rummet i en periode fra 1 måned og så lang tid du ønsker det.

Vi har depotrum fra 2,5 m² til 9 m². Har du brug for et større rum kan vi som oftest også imødekomme det. Vi har højt til loftet 2,40 m. Det betyder at du får god kapacitet for prisen.

Lejeperiode og betaling

Korteste lejeperiode er 1 måned. Betaling sker månedligt forud og lejen betales via kontooverførsel, med betaling til d. 1. hver måned. Ved reservation betales én måneds leje forud samt én måneds leje i depositum.

Indeklima

Dit depotrum vil altid være tørt og oplyst. For alle rum vil der være en temperatur på mindst 7 grader året rundt.

Hvor meget plads har jeg brug for?

Vores mindste depotrum har plads til omkring 50 flyttekasser. Dette svarer nogenlunde til hvad man har af ting på et værelse på 20 m².

Depotrummet i mellemstørrelsen kan rumme ca. 100 flyttekasser. Dette svarer nogenlunde til indholdet af en mindre lejlighed på mellem 40-50 m².

Det største depotrum har plads til hele 150 flyttekasser. Her har du altså masser af plads til hvad der svarer til mængden af ejendele i en lejlighed på 70-80 m².

Sikkerhed og tilgængelighed

Vi vægter dine ejendeles sikkerhed meget højt. Du modtager en personlig chip som giver adgang til fællesarealerne i bygningen og dermed dit depotrum, som kun du har lås til. Du skal selv anskaffe dig en hængelås til døren.

Depotrummet er tilgængeligt 7 dage om ugen fra 8-22.

Transport

Vi samarbejder med CM Boligcare, som kan hjælpe dig med at flytte dine ejendele.

depotrum

Få ekstra plads til det, som du gerne vil gemme –
godt, tørt og sikkert

Lej et depotrum

Bestil dit depotrum i dag og få tilmed byens venligste service helt gratis.